Salı, Ocak 13, 2009

soruşturmalar

Memleketimizde sorusturmalar yapılıyor, elbette yargıya gitmiş bir olay için birşey söylememiz doğru değildir. Kaldı ki yasama, görevini en iyi şekilde yerine getirecek ve sonuçlandıracaktır. Bence yanlış olan, hükümet yandaşı veya muhalifi medyanın işin cılkını çıkartması, bazen karara bile varmaları. Tabi oralara servis edilen bilgilerin de (nasıl olduğu bilinmez) çabukluğu.

Öyle veya böyle, sakin olmak gereklidir, zira tarafsız yargı karara varacak bu kararlar üst yasama kurulları tarafından denetlenecek ve neticeye varılacaktır.

Sahi aklıma geldi,  "Deniz Feneri " olayının yurdumuzdaki uzantıları hakkında herhangi bir dava açıldı mı? Açılmadıysa neden? Heralde ona da bakacak savcılarımız vardır.

8 yorum:

tubik dedi ki...

Deniz Feneri'ne dava açmak mı?

Ben geçenlerde bütün iyi niyetiyle 1.000 TL bağışlamış bir yakınımın yakını duydum Ersin Abi!

Ersin dedi ki...

tubikçim, ben herkesi kasdetmiyorum elbette buradaki deniz femeri içinde bunu en iyi niyetlerle yapanlar vardır ama almanya da mahküm olan ekibin verdiği isimler ne olacak :)

Tanya's dedi ki...

Sevgili,

AH ben bekliyorum bir sabah..bizim evin kapısı çalınacak saat altıda..sen deniz feneri diyosun..

defneyleyasamak dedi ki...

sümen altı olabilir mi hocam???

Ersin dedi ki...

ah be sevgili, neden bizim kapı çalınsın ki, saf ve temiz bir vatandaş olarak demokratik hakkımız, soru sormaktır, bak hep söylüyorum, ben adalete güzeniyorum ( gerçekten ve çok samimi olarak) tüm soruşturmaların sonu herşeyin doğrusunu çıkarak. sen merak etme. evet sosrum tekrar no olacak deniz fenerinin uzantıları. Bekleyip göreceğiz.

Ersin dedi ki...

sevgili defdefin annesi, hiç zannetmiyorum muhakkak bir araştırma varıdr ama daha orataya çıkan bir haber yok, belki de var da bir bu toz duman altında görmüyoruz

Verda dedi ki...

Ben Türkiyede hiçbir şeye güvenmiyorum. Hiçbirine! Özellikle, ama özellikle MEDYA'ya! Hatta öyle ki, Gazze olaylarını tam anlayabilmek için Euronews, Cnn ve BBC news'dan izledim. Tarafsız yayın sayesinde hem filistinleri, hem israillileri dinledim. Bölgede neler oluyor "öğrenebildim". Arka planda müzik olmadan, tek taraflı olmadan. Yani şimdi biz kimbilir neleri kaçırıyoruz bu rezil kepaze medya yüzünden. İnan deniz feneri hiç takip edilmiyor. Haberimiz yok. Offff- da offf..

Ersin dedi ki...

maalesef öyle Verda'cım,