Pazartesi, Ekim 26, 2009

Aşı meselesi vesaire

  

Kaç gündür kimseden sağlıklı bir bilgi alabilmek mümkün değil. Birileri, muhakkak olunmalı demekteler, bir diğerleri ise asla ve kat'a olmayın derler.

Öyle haldeyiz ki, aşıya sevinemiyoruz, altında çapanoğlu arıyoruz.

Elbette komplo teorileri gene ayyuka çıkmış vaziyette, olmadık laflar dönüp durmakta, 

- aşı bizim gibi ülkelerde deneme maksatlı kullanılacakmış.

- aşıyı dışarıdan bize ihraç eden firmanın sahibi bilmem kimin akrabasıymış.

- Türkiye'ye gelecek şöyleymiş böyleymiş...

- vs. vs. vs. daha neler neler....

Acıklı olanın bizlerin çoğumuzun kafa bulanıklığı içinde olmamız, bu hale getirilmemiz....

Şimdi derdimiz aşı.... diğer bütün meseleler unutuldu.

Sahi aşı olacak mıyız ?????

Hmmmm..... raporun ıslak kopyalısı bulundu, hayırlı olsun. Nur topu gibi bir diğer gündemimiz oldu.... E be kardeşim madem oracıkta duruyordu neden bu kadar zaman beklendi. Ne enteresan ne zaman memlekette bir acaiplikler olsa o sırada bir evrak, belke, kazı alanı vs çıkıyor, ne tesadüf yahu  Allah Allah...

Yahu merak ederim hep, şöyle sıradan ülkelerde, ne bileyim mesela lüksemburg da böyle rapor, ıslak-kuru falan meseleleri olur mu???

Fener, geleneği bozmayarak cim bomu Kadıköy'de yendi, 3 attı, on kere oynasalar onunda da fener yenerdi. Şimdi bayılıyorum medyaya, Romen takımına 4 atan gassarayı yere göğe koymayanlar şimdi tu kaka ederler... Sanırsınız ki fener şampiyon oldu hahhaa komiğiz yahu...

Maç başlamadan önce de yan hakemin kafası yarıldı hiç bir şey olmamış gibi adamın başına dikiş atılıp devam edildi acaba doğrusu bu mu ? yoksa bir babayiğit hakem çıkıp "arkadaş bizim güvenliğimiz yok" oynatmıyorum maçı deme cesaretini gösterebilecek mi???

2 yorum:

Tanya's dedi ki...

Ne zaman ki memlekette bir hal olur..hemen ilgimizi dağıtırlar..kırmızı halıyı unuttuk bile farkındaysan...tek derdimiz domuz gribi aşısı..ıslak belge bile önüne gecemedi...Mel Gibson'un Conspiracy Theory isimli filmi vardı..izlemek gerek..bize yakın şeyleri bulabiliriiz.

Cimbom Fenere gelince...bayıldım ben maça hehehe.

Ersin dedi ki...

sorma canım sevgili
hadi alıp seyredelim o filmi tekrar