Cuma, Aralık 11, 2009

sus pus oldu bunlar

Ne oldu pek çok insan ( hem de çoook önemli mevkilerde olanlar da  dahil ) , bir sürü liboş ve dahi o....bu... artık kimler olduğu belli olan bir sürü adam allahım ne olur bu katliam bir komplo olsun diye dua etti hatta beyanatlar verdi hem de çok bilmiş ifadelerle.... Hani şöyle altından malum davaya ait bir minik emare çıksın diye ..... ama olmadı, katliamı kimin yaptığı belli oldu.... bunların topu buz kesti, lanet olsun teröre, lanet olsun ve daha da şeddeli olarak lanet olsun ondan şu veya bu şekilde nemalanmaya çalışanlara.....

Yanarak ölen genç kızımız, şehit olan fidanlar allah size gani gani rahmet eylesin, nur içinde yatın.

Bir kere daha belli oluyor ki terörün beli kırılmadan açılım, kapanım hepsi hayal. 

6 yorum:

Unknown dedi ki...

umarım türkiyemizin sonu iyi olur Ersin abiciğim...partiyi kapattılar.bundan sonraki olayları beklemekten başka çaremiz kalmadı sanırım.iyi hafta sonları...

Nalan dedi ki...

Merhabe Ersin Bey,

Bende size tamamıyle katıldığımı belirtmek istedim. Bu molotof kokteylleri taş atmalar nereye kadar devam edecek. Askere giden 19-20 yaşlarındaki bu çocukların herhangi bir kürt kökenli vatandaşın yaşama hakkını ellerinden almayı düşünmedikleri halde kendi yaşama hakları ellerinden alındı. Eskiden kim Kürt yada PKK'lı diye düşünmezken şimde ister istemez her Kürt'ü PKK'lı olarak algılar oldum elimde değil DTP Öcalan'ın rahatını düşünürken kendi gençlerini polise/askere taş atmalarını engellesin, aksine yangına körükle gittiler amaç belli. O yörede o kadar problemler varken, töre adı altında kadınlara
uygulanan her türlü şiddet görmezden geliniyor bir katilin rahatlığı için çapulcular (çok afedersiniz) sokaklara dökülüyor.
Şehit düşen Fatih gibi nice zor durumda yokluk içinde gençler var onlar niye hakları için dağa çıkmıyor. Almanya'da türkçe konuştuğumuz zaman almanlar dik dik bakardı burası almanya almanca konuşun sizi anlamıyoruz diye.
Amerika o kadar karışık olduğu halde herkes biz amerikalıyız diyor, bizde durum Elhamdülillah müslümanıza mı dönecek? Ben müslümanım ama önce Türk'üm ve benim ülkem çok değerli ne zaman uyanacak bu millet?

Tanya's dedi ki...

Tubik şahane demiş..kapanmaya bu kadar meraklı adamların açılımla işi ne diye..

Ersin dedi ki...

Sevgili Burcu,
ben de parti kapatmakla işlerin çözülmeyeceğıni bilecek kafa ve mantığa sahibim. ancak bu günkü anayasamızla partiyi kapatmamak imkansız. o zaman ddagha dikkatli olunacak. her şeyden önemlisi terör ve onun alçak ekibi ile ilişkili olunmayacak.

Ersin dedi ki...

Nalan hanım durum sizin de belirttiğiniz gibi mallefes çok karanlık ama bu millet ne karanlıklardan çıkmış bir millettir. Çok şükür kafatasçılıkla hiç alakası olmayan tabiri ile büyük Türk milleti herşeyi halledecektir.

Ersin dedi ki...

ah sevgili maalesef öyle...ne kadar da doğru yazmış