Perşembe, Şubat 04, 2010

Gündem,

Tekel işçileri, ölüm orucunda, memlekette grev dalgaları, halk işsiz, iş ve aş için asgari ücretin çok altına bulabildiği her işte, insan onuruna yakışmayacak şartlarda çalışmaya razı, bir kısım insan iş bulmaktan umudunu tamamen kesmiş, kahve köşelerinde ya da evlerinde oturuyor, gaza, beze,tuza, sebzeye herşeye deliler gibi zam gelmiş, şu anda yıllık enflasyon %8.5 daha da artacak gibi görünüyor.....

Ne şanslı bir hükümet, normal şartlarda, başka bir memlekette bunlar olsa hükümet sallanır, hatta yıkılır, oysa bizde muhalefet neredeyse hiç bir işe yaramadığından, bunların esamesi okunmuyor, bunun yerine konumuz olmayan darbeler, iki yıl önce yaşanmış başörtüsü olayının yeniden ısıtılıp herhalde özellikle medyaya sürülmesi, asabi bas bas bağıran bir hükütmet başkanı....

Dedikoduya seven memleketim insanı bayılıyor bunları dinlemeye, bunları konuşanlara prim vermeye, yahu varoluş sebebi tamamen, beceriksiz muhalefet ve dinsel konular olan bir hükümet, dünyada paranın oluk gibi aktığı dönemlerde paşalar gibi yaşadı, zaten daha önceki hükümetin hazırlayıp bıraktığı ekonomik paketlerle, vaziyeti idare etti, sonra kriz "teğet geçti" yani takke düştü kel göründü eee ne yapalım gene başörtü meselesi, gene olmamış darbelerden gündem yaratma gayretleri.

Halk uykuda, allah rahatlık versin....

Bu arada verdiğiniz Sevgili Tanya'mıza verdiğiniz oylar için teşekkürler... unutmayın, bu oyları 24 saatte bir verebiliyorsunuz, ilginizi eksik etmemeye devam edin.. 
www.bursayuzme.org, sağ yandaki 6. sırada.... 

3 yorum:

Tanya's dedi ki...

Aaa..enflasyon mu varmış bizim memlekette...aaa tekel işçileri açlık grevinde miymiş..peh..hiç haberimiz yok...uyutuluyoruz haberimiz yok aslında.

Hehe Oylar için herkese bin teşekkür..

Ersin dedi ki...

evet sevgili yaa aslında tek konumuz darbe, ve gene başörtü

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

%8.5 komik...
Tüfe ne üzerinden hesaplanıyorsa artık!!!!!!
Yazık...