Cuma, Nisan 30, 2010

güne bakış

**İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad da üç çocuk yapın dedi.... çok çocuk yapma tavsiyesini yenileyerek "İki çocuk yeter diye düşünürsek 40 yıl sonra İran diye bir şey kalmaz" dedi.
Ah be canım ya bu bana bir şey hatırlattı ama neyse...
haaaa benim de şükür üç çocuğum var ama sizin işinize gelmez be hacı...

Gözler günlerdir 3. köprünün güzergahı konusunda açıklama yapması beklenen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'daydı. Ve nihayet güzergah belli oldu. İstanbul'da 3. köprü, Garipçe ile Poyrazköy mevkiileri arasında yapılacak. Toplam maliyetin 6 milyar dolar, kamulaştırma maliyetinin ise 1,5 milyar dolar olması bekleniyor.
VAy be yapılan her köprünün yeni bir rant kapısı, daha fazla ve kötü trafik ve çirkin yapılaşma ile doğa katliyamı olduğu belli gitti İstanbul'un son güzelim yerleri. Geçmiş olsun

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, "Kıymanın perakende fiyatı 23.70 lira iken 19.60 liraya düştü. Toptan fiyatlarda da 17-18 bandından 14.5-15 bandına düştü. Bu önemli bir düşüş" dedi.
babalar bir et ithal ederiz haa dediler tüccar takımı tırstı.. ne mamlakatta yaşıyoruz be

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yarınki 1 Mayıs kutlamaları öncesi emniyet tedbirlerini yerinde denetledi. Çapkın, "Polisler de emekçidir. 1 Mayıs şölen havasında geçecek" dedi.
Haydi hayırlısı, umarım gene kadın tekmeleyen polis manzaraları olmaz...

2 yorum:

Tanya's dedi ki...

Senin üç cocuk..formata hakkatten de uymaz..

3.köprü işinden kimler neler kazanacak bakalım...şimdiden bellidir de biz saf halkın haberi yoktur..şakşaklarız şimdi 2.köprüye kamyon girmeyecek diye..

Yahu ete ne oldu böyle..dünyanın en pahallı eti...neyse oğlanı emzirme eylemlerim bitsin güle güle et..yaşasın sebzeler...

Ersin dedi ki...

Valla haklısın sevgili acaba başbakana desem ki hocam üç çocuğum var birini ben okuttum üniversite dahil, ortanca ve küçüğü senin arkadaşlarından biri okutur mu? muhterem.....
Ve evet yaşasın sebzelere dönelim......
Haa 3. köprü bir ve ikincinin trafik sıkışıklık oranını ne kadar etkileyecek biliyor musun ???? % 10 max...
Gerisi gelsin arsa spekülasyonu tamamen tahrip edilmiş ormanlar....