Pazartesi, Aralık 20, 2010

be hey

Be hey, köpeğinin kaldırıma yaptığı kakasını yerden almayıp, gece karanlığında beni ona bastıran nabekâr, hayvana duyduğun saygının hiç olmazsa binde birini bana duy, insanım ben insan !!!! 

Be hey, yol dururken, altındaki emanet motosikleti slalom yapar gibi onca kalabalığın ve çoluk çocuğun içinde yaya kaldırımında deli gibi süren pizzacı, tostçu, hamburgerci motorcusu densiz, unutma senin çocuğun, kardeşin, anan babanda kaldırımlarda, hatta sen de !!!!!

Be hey, bana yeşil ışık yanarken bile, tırsa tırsa karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, arabasını üzerime hışımla süren hesapca beni korkutup yol vermemek isteyen ruhen rahatsız sürücü, yayayım ben yaya !!!! medeni ülkelerde öncelik her durumda bende, ama senin medeniyetin sadece pahallı arabanın markasında kalıyor ....  ya frenin tutmasa ???????

Be hey, istemediğim halde bana kart gönderip, hiç bir surette kullanmamama rağmen kart bedeli çıkartan borç yazan, bununla yetinmeyip üstüne de faiz işleten gözü dönmüş banka, liboş ekonominin ahlakı bu olsa gerek !!!!!

Allah hepinize iz'an versin.... amin!

4 yorum:

Unknown dedi ki...

amin amin Ersin abiciğim ...

Tanya's dedi ki...

Be hey!

Daha o kadar cok şey var ki!

Ersin dedi ki...

amin burcu amin

Ersin dedi ki...

elbette sevgili ben arada küçük buketler yapıyorum sadece