Pazartesi, Kasım 05, 2007

Bin teşekkür sevgili

Merhaba,

Muhteşem bir haftasonu yaşadık, çok şükür. Sevgilim doğum günümü gene mest olunası bir festivale dönüştürdü. Sürpriz hediyelerden biri olan Sumahan konaklaması vardı. Muhteşem bir yer, canım İstanbul, canım boğaz ve benim bunları ne kadar sevdiğimi bilen sevgili, dışarıda yemek yeme keyfimize keyif katmak için, uzuuun bir program yaparak, Sumahan'da yer ayırtmış.
Muhteşem bir yer, resimlerde görebiliyorsunuz belki ama imkan olup içinde yaşamak lazım. Gerçekten çok başarılı bir mekan, öncelikle otelin hiç bir yerinde Amerikanize/Arap debdebeler, gereksiz süsler, ya da şiş kebap-rakı sentezi yok. Odalar aslında oldukça minimalist ve modern döşenmiş, şömineniz de var üstelik. Standart odaların banyo dahil her yerinden denizi görmeniz mümkün, zaten deniz bir kaç metre uzağınızda. Sükunet tam, hiç bir rahatsızlık verici ses seda yok.

Aslında içeri giriyor be hiç çıkmak istemiyorsunuz. Keyifle manzaraya doyamayarak konaklıyorsunuz. Söminenizi yakıyorlar, daha sonra size odunlarınız veriyorlar, keyifle devam ediyorsunuz. Odaya yemek servisi, oldukça sade ama güzel, otelin lobi ve oturma mekanları, sade ve çok huzurlu her yerde manzara ön planda. Kahvaltı ise gene o keyifsiz açık büfe değil, önünüz getiriyorlar, ayrıca, sınırsızca fırınlanmış simit ve kaşar getiriyorlar.
ortalıkta bir sürü personel yok, hepsi güleryüzlü ve keyifli.

Muhteşem bir keyif yaşadık, inanın ayrılmak istemedik, içimiz sevgi ve huzurla doldu. (Maşallah tık tık tık.....)
Canım sevgili, daha bitmeyen bu muhteşem sürprizlerin, bana verdiğin o muhteşem değer ve sevgilim olduğun için binlerce şükür. Sana ne kadar teşekkür etsem yeterli olmaz. Her zaman sevgi ve gülerek içinin tertemizliğini yansıtan güzel gözlerin, sevgiyi en iyi şekilde hissettiren tavrın ve sözlerin için tüm kalbim ve sevgimle bin teşekkür. İyi ki varsın, hep yanımda ol... Sağlıkla ve mutlulukla daha çok yıllar. Eeeeeee sırada senin doğum günün var, şimdiden beni bir düşünce aldı ama keyif düşüncesi. Herşeyin en iyisine layıksın.

Tabi bu kadar da değil daha sonrasında, bir mini parti verdik, sevgilim, kızlarım, okay ve oktay ve de barton fink vardı. Azıp kudurduk sabaha kadar güle oynaya vakit geçirdik, güzel sohbetler, müzikler, hatta danslar yaptık yiyecekleri silip süpürdük. Sabah ise nispeten yorgun ama hala keyifliydik. Sağolun hepiniz...

Sağol can sevgili Sağol.....

Hepiniz sevgiyle kalın...

7 yorum:

Tanya's dedi ki...

Sende saol can sevgili sende..keşke daha cok yapabilseydim..yada şenlikler daha uzun surseydi...İyiki doğdun tekrar..iyi ki varsın..

•°o İbrahim ve Ecem o°• dedi ki...

Annecimmmm... Yilbasi kacamamiz icin istanbul'da aradigimiz ama bulamadigimiz oteli sonunda bulduk... Tanya'cim, ve Hocacim coooook tskrlr... Bende sevgiliye bir surpriz yapacagim... deniz ve sicak simit bir arada mest olacak kesin:))

Kendinize iyi bakin... Hep boyle kalin...

Ersin dedi ki...

canım sevgili be daha ne yapacaksın daha ne yapılır zaten gelmişsin hayatıma ışık gibi sağol varol çok seviyorum seni,
ecem bizce sen bu rezervasyonunu hemen yaptır zira, çok zor yer bulunuyor. iyi dileklerin için sağol allah kavuştursun :)

Verda dedi ki...

Kulağa çok hoş geldi...Hmmm aklıma da :) Ya bi ben eksikmişim şu günde, olsun kalbim sizinleydi... DAha nice birlikte yaşlara, sağlıkla ve huzurla...

Ersin dedi ki...

Hahha Verdacım, özledik zaten seni en kısa zamanda görüşür tekrarlarız.

Taylan Sezginer dedi ki...

benim canlarım bana verilecek en güzel doğumgünü armağanını verdiniz.yargılamadan, kınamadan yalnızca varoluşumu kutlamama katılarak...keşke adaya da gidebilseymişiz, her yıl yaptığım gibi...
Sizle ilgili ne desem boş, zaten biliyorsunuz sizleri ne denli kalbimin bütün odacıklarıyla sevdiğimi.
hep deli dansı yapıp hep şarap içip hep hocayla tatlı tatlı çekişmek istiyorum.
gecenin bonusu: ayşeyle varoluşsal konuşmalarız ve okay ile oktay...
bir de alabalık fümeli sandviç...
sevgiyle kucaklıyorum...

Ersin dedi ki...

hahhahaa her zaman be, yeterki gönüller bir olsun sağlıklar yerinde olsun, keyifler tam olsun ve de adaya da gidilsin tabii