Cuma, Kasım 09, 2007

Bağdat Cad.

Dün güzel bir yağmur vardı, akşam dışarılara çıkmayı severiz ya, dedik ki, şöyle bir çıkalım, hem yağmurda yürüyelim, hem de bir yerde oturalım bir kadeh bişey içelim sohbet edelim dedik.

Fikir şahane, zaten evde oturup kokuşmayı sevmiyoruz, zaten cadde pek sevdiğimiz bir yer...
Giyinip çıktık yağmurun altına keyifle yürüdük, ve bu arada gayet iyi bildiğimiz caddede şöyle oturacak bir yer aradık.

Evet bol miktarde kahveci dükkanı var, gene bolca muhallebici, tostçu, hamburgerci, pizzacı, restoran, ( artık eskisi gibi kebapçı kalmadı), tavukçu. her şey var da, şöyle kafayı dinleyebilecek, müziği deli gib bağırmayan, sakince barına oturup iki kadeh şarap içecek hiç biyer yok. Yok ya... Kirpi diye bir yer açılmış bir apartmanın arkasında, oraya seğirttik, kapıdan girerken görünecek bi yerde süs için konulmuş iki acaip içki şişesi, altında ise, ( vallahi yalan değil) eski iş hanlarında çay ocaklarındaki gibi bir ocak ve üzerinde de çaydanlık duruyordu, yahu girişte daha, kapıdan baktık zaten müzik de sonuna kadar açık zuppada zuppada çalıyordu. Yani konuşmak mümkün değil komik bi hal.

Bulamadık neticeten öyle sakince oturacak bir yer amaaaaan ne tasa yürüdük deli gibi yağan yağmurun altına I' singing in the rain timsali. uzun uzun canım sevgili ile.

6 yorum:

Tanya's dedi ki...

Ne güzel yürüdük..sırılsıklam olduk..o havada buzlu bir viski içimizi güzelce ısıtırdı ammaaa..maalesef..öyle bir yer mi acsak ne?!

Ersin dedi ki...

yahu aynı şeyi düşündüm ama herkes bizim gibi düşünür mü yoksa bizbize otururmuyuz. hahha sanki çok içiki içermiş gibi halimize bak sen
gene yürürüüüüüz

Sybella dedi ki...

Yürüyün yürüyün birlikte çoook yürüyün...

Adsız dedi ki...

bunun icin size cafe nook u oneririm....
sevgiler...
bahar

Ersin dedi ki...

teşekkürler bahar,
biz de orayı görüp duyuyoruz ama denememiştik, hemen deneyelim

Ersin dedi ki...

teşekkürler bahar,
biz de orayı görüp duyuyoruz ama denememiştik, hemen deneyelim