Perşembe, Kasım 08, 2007

bir ve iki numaralı Lady'lerimiz.



Benden duymuş olmayın ama, iki numara, bir numarayı çok kıskanıyormuş hatta görüşmüyormuş bile deniyor, e tabi ya sen o kadar uğraş uğraş sonra, bi Kayseri'li arkadan gelip öne geçsin hemde önümüzdeki 7 veya 5+5 sene, aman yahu olacak şey mi ?
Bak şimdi, iki numaraya sıra gelene kadar gün olur devran değişirse, allah muhafaza, laikler falan iktidar olursa ya bi daha sıra gelmezse breh breh breh, e kim olsa bozulur.


Ha bu arada gazeteden iki fotograf çektim Hürriyet gazetesinde biri birinci diğeri ikinci sayfadaydı, birinci birinci, ikinci ise ikici sayfadaydı, ha yanlarındaki medeni hanımlar kim mi, biri Suriye'nin diğeri Azebaycan'ın, başkan ve başbakan hanımları.

Yahu erkek halimle bana battı bir de hanımlar siz bakın, Sayın First Lady'mizin kıyafetine, ben bişey söylemiyeyim, derdim bu defa sıkmabaş falan da değil, Türkiye'nin temsil edilmesi. Acaba yanılıyormuyum, bari sizkler birşey deyin de yanlışımı düzelteyim . Zannederim bu hanımefendi pembe köşkü de döşeyecekmiş. Üstelik rakkam da 30 milyon New Turkish Lira ( hamdolsun artık onuda ingilizce söylüyorum, hamdolsun, amerika izin veriyorda internetimiz falan bile var, hamdolsun, hamdolsun.)

6 yorum:

Tanya's dedi ki...

Temsil edilme şeklimizin iticiliğini söylemek için kadın olmaya gerek yok...üste olmayan kolları kısa ceket...bu kadar mı zevksiz olunur ki..

Yarışda tam gaz gidiyor..birinci ikincinin hazırladığı creme de la creme durumun tam ortasında birinci!!

Ersin dedi ki...

yahu sevgili sorma yani nasıl bir kıyafettir yahu allah aşkına inanılası değil yahu buna bir bakan yok mu herkez ellerinin altında ne yani bıu dinsel bir giyim mi nedir yahu komik ah atatürküm, al sana emanet ettiğin cumhuriyet kadını

Verda dedi ki...

Hahahhahaha
1 ve 2 numara diyince aklıma tuvalet durumları geldi nedense...Bi de lady... Ne lady ler ama...Bunlardan creme de la creme değil, sütlaç a la muhallabi olur.

Ben köşkü merak ediyorum asıl. Neye benzemiştir şimdi - gerçi neye benziyoduyuda bilmiyorum ama...

Ben bunlara değil, bunlara yalakalık yapan creme de la creme e inanamıyorum. Rezil kepaze

Verda dedi ki...

Bu arada haftaya Çarşamba ve Perşembem doldu. Ya nasıl yapsak? hmmm.. Olmadı ben size atlayıp gelecem ya...Müsaitseniz süper, değilseniz başka zaman falan olur. Ay ööle böööle değil, hakkaten özledim yahu.

Ersin dedi ki...

Creme De la creme, hay allahım ya memleketin kremine bak, sevgili söyledi geçen gün, bu kardeşlerden biri louis vuitton dan alışveriş yapmaya gitmiş nişantaşı cıvarlarında tüm yollar kapanmış, yahu kardeşim, günah değil mi, neden öle pahallı şeyler alıyorsun, hani dindardır, neden, millet açken sen bir çantaya milyonlar veriyorsun, nerede farz,nerede sünnet, nerede Hz Ömer Adaleti, sonra sen kıyafetini şeklen böyle yap, biz yemiyoruz bilsinler de... Herşeyi anlıyoruz. Salak ta değiliz, ama her iktidar kendi zengin kitlesini yaratır, biz vaktiyle Demokrat Parti'li azgın takımını da biliyoruz. ayıp oluyor ama.

Ersin dedi ki...

Verdacım, bice uygundur ne zaman istersen atla gel özledik valla oturur rahat rahat sohbet ederiz.