Perşembe, Eylül 25, 2008

VISULOG

VISULOG

Sevgilimin talebi başım üzerine diyerek hemen visulog a girdim ve de test yaptım. Ne diyeyim çok zorlanmadan hemen tıkladım seçenekleri, özellikle de havalara girneden kendi kendime yalan söylemeden tıkladım.Sonuçları aynen beyan ederim, yani ben şuymuşum :


Sofistike
Firari
Keyif düşkünü
Aşk böceği

vayy
iyi mi kötü mü bilemedim
ayrıca detayları da var :

Ruh hali: Sofistike
Ya sürekli şımartılan birisin ya da o kadar yoğun bir hayatın var ki kendine zaman ayıramıyorsun.Zevk seçimin değerlerine bağlı olduğunu gösteriyor. Aile her zaman önceliklidir ve onlarla vakit geçirmeye asla doyamazsın.Romantik sayılırsın ve egzotik olan herşeye ilgin var.Açık havada plansız yürüyüşlere çıkıyor ve doğanın dayanılmaz cazibesine her seferinde hayran oluyorsun – Oturmuş ve sakin görüntünle insanlarda yarattığın izlenim; "sağlam".. iyi ses kalitesine ulaşmak için teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanırsın . İyi bir kulağa sahipsin ve hep bir adım önde olmayı seviyorsun.Sanata bakış açın oldukça klasik. Tarihe ve yüzyıllar boyunca yaşayan eserlere özel bir ilgin var. Gerçek sanatın zamana direnebilen olduğuna inanıyorsun.

Eğlence: firari
Tatilde deniz, kum ve güneşin olduğu her yere gidebilirsin. Tatil, pilleri yeniden doldurmaktır.Tutkularının sana yön vermesini seviyorsun.Muhtemelen yalnız vakit geçirmekten zevk alıyorsun, içgüdülerin ve merakın seni bütün dünyayı keşfetmeye zorluyor.Kafanı rahat tutmayı ve dengede kalmayı seviyorsun. Sakin ruh halin başkalarına ders niteliğinde.Derin bir nefes al ve Omm!...Seni rahatsız eden şey nedir? Hiç kimse mükemmel değildir ama bazı kötü alışkanlıklar kabul edilemez. Sağlığın en büyük hazine olduğunun farkındasın.

Alışkanlık:Keyif düşkünü
İlgiye, alakaya, insanları etkilemek için uğraşmaya asla doymuyorsun.Tek yönlü olduğun söylenebilir.. Konuşmaktan çok aksiyona inanıyorsun.Evinde modern ve "cool "bir zevkin var.Tarz yaratan birisin. Dekorasyon sadece fonksiyonel değil, tarz sahibi de olmalı.mmm.. kafein..sakinlikten ve alışkanlıkların keyfinden hoşlanıyorsun. Bazen devam etmek için ekstra bir desteğe ihtiyaç duyuyorsun . Onsuz ne yapardın ?

Aşk:Aşk böceği
Gerçek bir romantiksin, biraz da hayalperest.Aşk senin için kendini adamak ve sevecenlik. Hislerini her gün ufak sürprizlerle ifade etmeye çalışıyorsun. Kalbin ortada Senin için özgürlük anı yaşamak demek. Oldukça gözükarasın ve önüne çıkan fırsatları değerlendirmekten çekinmiyorsun.

Valla benim hakkımda en iyisini sevgili bilir, ama bir soru var orada ki o doğru "onsuz ne yapardın" işte ona cevabım allah başımdan eksik etmesin... Aman nazar değmesiiiiinnn maaşallaaaaaaahhh maşallaaaaah tuh tuh tuh....

Şimdi ben de Şebo'yu Verda'yı ve Tubik'i sobeliyorum hahhhaaayt

9 yorum:

Tanya's dedi ki...

Sevgili,

Vallahi tam cıkmışsın...teknoloji yerinde..süprizler tamam...en şahanesin ..seviyorum seni..
Eee Şeboyu Ece de sobelemişti..

Bak seni bu işlere de bulaştırdım ya şu ağır başlı bloğunda..

tubik dedi ki...

Amanın! İlk kez sobelendim! Nasıl bişi olduğunu da tam bilmiyorum ama sanırım aynı testi benim yapıp sonunda da başka birilerini sobelemem gerekiyor aynı testi yapsın diye..

Bir deneyelim bakalım :)

Ersin dedi ki...

Sahi mi yahuhahhayt canım sevgili
iyi ki varsın çok seviyorum seni ben

Ersin dedi ki...

haydi bakalım tubik hanım hehhhehehhe

ELÇİN dedi ki...

gene çok duygulandım :)
allah bozmasın
sevgili tanyama dediğim gibitıpkı sizin gibi
umarım benimde onun gözlerine baktığımda kendimi , o benim gözlerime baktığında kendini bulabileceğim bir ilişkim olur ...

bu yaştan sonra biraz zor gibi benim

sevgiler

ece arar dedi ki...

hocam sobe olaylarına da girmişsiniz, haha, şahane...

Ersin dedi ki...

aman elçin bence bunun yaşla başla ilgisi yok bence bol bol karşılıklı emekle ilgisi var umudunu hiç kesme bence

Ersin dedi ki...

Sorma ece ciğim hani yemediğim şeyde haıtım kalıyor değil mi?
hahhha

Taylan Sezginer dedi ki...

e hocam sonuclarimiz hemen hemen ayni!!!