Pazar, Temmuz 04, 2010

Sakin günler

Farkında mısınız? sakin günler, gene trafik kazaları, belki terörist saldırıları ama politikada sessiz sakin günler yaşanmakta.
Çünkü Recep Bey tatilde ( Recep Bey şeklinde yazmamın kanunen suc olmadığını birkaç yetkili merciden teyid ettirdim ) ses seda yok, konuşmuyor, kimselere kızmıyor. Bizim de içimiz şişip, tansiyonumuz fırlamıyor.
Arada eski milli eğitim bakanı sazı aldı eline birilerine "ahmak" falan dedi ama pek de takan olmadı... Ayrıca bence kendisi de bizzat o videoyu birkaç kere izlemeli herhalde kendisinin de hoşuna gitmeyecektir, hiç yakışık almıyor bu tarz hitaplar bence. Belki bazı taraftarın hoşuna gidiyordur. Ayrıca kendisi yakıştırıyorsa ben bilmem... Belki de şimdiki milli eğitim bakanının düzenleme işe yaramıyor deyip tek sınava geçmesi asabını bozmuştur...
Herneyse Allah Recep Bey'den razı olsun. Nerede nasıl tatil yaptığını bilmem zaten onlarla uğraşarak basitleşmem de. Hamdolsun tatilde, umarım bu tatil iyi gelir, biraz asabı düzelir, aman Emine Hanım zat-ı şerifi biraz daha tatilde tutamaz mısınız?
Bari bizim de sinir katsayımız düşer...
Herkese huzurlu, keyifli bir pazar akşamı dilerim, siz siz olun, TV'den uzak durun gene de...


Bizim Ada'nın arkasında Çam Limanı'ndan bir huzur görüntüsü

2 yorum:

Tanya's dedi ki...

Oh..tatil gibisi var mı?

Ersin dedi ki...

evet sevgili yaşasın tatil :)