Pazartesi, Eylül 28, 2009

İşte şimdi yandınız

İktidar partisi ekibi, destekçi olarak Kevin beyi de kervana kattı, işte şimdi yandınız. Benden söylemesi bu Kevin bey pek iyi gelmez, kendine faydalı değildir en başta,  her filmi holivutun başarısızlıklar listesinde öncüdür, havayolu reklamında boy gösterdiği gün maalesef uçak düşmüştür, bence onu hiç koymayacaktınız işin içine işte şimdi yandınız. Bari hazır Düvel-i Muazzama'da iken, adamcağızı nefesi kuvvetli bir hoca efendiye okutun...Maazallah, maazallah.

Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim... 

Bir önceki yazıma not : vatandaşlık hakkımı kullanarak TC kimlik numaramı falan da vererek gerekli formu doldurup,( acaba neden isterler bilemedim)  yazımdaki konular ile ilgili bilgi edinme talebinde bulundum ( geçtiğimiz cuma günü) henüz herhangi bir cevap gelmedi gelir gelmez aynı şekilde burada yayımlayacağım. Gelmezse sık sık buradan gelmediğini belirteceğim.

1 yorum:

Tanya's dedi ki...

Sevgili,

Ya Waterworld vardır Kevın Beyin..akıllara zarar bir film..batmasına sebep..sonra Postman...ahahahyt..bizimkilere faydası olur mu yahu?

THYye üzülmüştük eyvah oynattı Kevın Beyi başına ne gelecek diye..gelmişti de maalesef.

Vardır bir uğursuzluk sinemaseverlere göre Kevın Bey'de..günler gösterecek bakalım..okuturlarmı üfletirler mi bilemedim bak.